Zorg- & Educatieboerderij

Hoeve het Rondgors is een kleinschalige Zorg- & Educatieboerderij,in een rustige natuurlijke omgeving. Het ligt centraal tussen Breda- Etten Leur, Zundert en Roosendaal. Hoeve het Rondgors ligt op korte afstand tussen de prachtige natuurgebieden de Vloeiweide en de Pannehoef.

Onze lijfspreuk is: "Wees blij op onze boerderij"

De Zorg- & Educatieboerderij biedt begeleidende dagbesteding en weekendopvang aan. Er kan een leer/werktraject worden gevolgd door leerlingen van het speciaal onderwijs, maar ook aan ouderen wordt een zinvolle dagbesteding aangeboden. Het zaaien, oogsten, invriezen of verwerken tot jam van fruit, groenten en noten/kastanjes is voor onze hulpboeren een eerste kennismaking met de voedselproductie, wat ze ontzettend leuk en interessant vinden.

Wie kan er op de boerderij terecht:
Cliënten met ADHD of een autistische stoornis;
- Jeugdigen/jeugdzorg en/of pleegzorg;
- Leerlingen vanuit het speciaal onderwijs(ook voor leer/werktraject);
- Mensen die burn-out zijn geraakt;
- Mensen die willen reïntegreren; 
- Ouderen.

Op de Zorg- & Educatieboerderij werk en speel je samen, je leert voor jezelf op te komen en samen te werken in een groep, dat betekent dat je ook rekening moet houden met anderen zonder jezelf tekort te doen. Ieder seizoen en jaargetij is anders je vind hier rust en ruimte om jezelf te ontwikkelen en ontplooien in je eigen tempo en op je eigen manier. Waarbij wij er voortdurend op letten dat dit binnen bepaalde grenzen gebeurt. We zijn ervaringsdeskundigen en professioneel opgeleid. De kennis en ervaring is dan ook aanwezig om deelnemers van de dagbesteding op een professionele manier te begeleiden en te stimuleren.

Voor een vrijblijvende kennismaking met Zorg- & Educatieboerderij Hoeve het Rondgors, kunt u altijd bellen naar 076-5962574 of e-mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden van Zorg- & Educatieboerderij Hoeve het Rondgors:

Maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.