Vakantieverblijf

Deze lodge bevindt zich midden in natuurgebied De Rondgors en grenst aan De Pannenhoef. Deze prachtige natuurgebieden bevatten zeer veel bos, heidevelden en natuurlijke vijvers. De lodge is de plek bij uitstek om even te ontvluchten uit de massa en om bij te komen van alle drukte. 

Je kunt hier heerlijk genieten van de rust en de ruimte. Regelmatig kun je 's avonds het gekef van de vossen horen, bos- en kerkuilen zijn vaste gasten en dagelijks zijn reeën en eekhoorns nabij de lodge te zien. Ook is het altijd leuk voor natuurliefhebbers om te aanschouwen hoe de hazen spelen op de weilanden. 

Deze lodge is voorzien van:
* woonkamer en keuken;
* badkamer;
* slaapkamer;
* privé terras;
* buitenzwembad van 12*6 meter (bruikbaar van mei tot en met september);
* internet en wifi. 

 Activiteiten in de buurt van de lodge:
- Bioscopen;
- Diverse restaurants;
- Gelegenheid tot mountainbiken;
- Kinderboerderij;
-
Golfbaan.

De lodge ligt op 6 km van het Van Goghhuis te Zundert, Slechts 10 minuten van de steden Etten-Leur Breda en Roosendaal, 20 minuten van de stad Antwerpen en 35 minuten van de Efteling.

Als u klikt op één van de onderstaande links kunt u vanuit het oogpunt van een amazone of ruiter kennismaken met de prachtige omgeving van pensionstal Hoeve het Rondgors.

http://www.youtube.com/watch?v=jRKB5WAus4Y&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=WvouKcUI4pI&feature=youtu.be

Voor een vrijblijvende kennismaking met het prachtige vakantieverblijf van Hoeve het Rondgors, kunt u altijd bellen naar 076-5962574 of e-mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.